voor romantisch, serieus en leuk maar ook ondeugend, spannend of erotisch datenloves & joy

www.lovesenjoy.nl  hét datingplatform en meer  

    

Weetjes over veilig daten.


Je kan bijna niet meer zonder, de online datingsites. Een date zoeken in het café of via contact-advertenties is al lang achterhaald. Je inschrijven bij een datingsite is tegenwoordig noodzakelijk om aan de juiste contacten te komen.


Het aantal datingsites is de laatste jaren spectaculair toegenomen. Je hebt ze in vele soorten en maten. Algemene datingsites waar je een serieuze en leuke date kan vinden. Maar ook speciale datingsites voor bijvoorbeeld senioren, hoger opgeleiden, LHBT, ondeugende datingsites en sites voor erotische contacten.


Het voordeel van deze op speciale doelgroepen gerichte sites is dat je daar vrijwel altijd gelijkgestemden tegenkomt. Zo loop je niet het risico dat als je een serieuze date zoekt je op een site terecht komt die alleen maar gericht is op erotische contacten of andersom.


Er zijn vele datingsites bij loves & joy beschikbaar. Veel datingsites werken met een gratis beperkte toegang tot de site. Denk je jouw date daar te vinden en wil je de beschikking krijgen over alle functies dan dien je vaak een betaald abonnement te nemen. Het voordeel van een gratis beperkte functie is dat de site jou eerst laat zien of deze aan jouw behoefte voldoet.


Let op!!! Als je gaat daten met de bedoeling om uiteindelijk tot een afspraak te komen controleer dan goed of je niet aan het chatten bent met een operator. Zo voorkom je teleurstelling. E.e.a. is vaak goed te controleren en staat meestal vermeld onderaan de homepage van de betreffende site. Veel succes met daten.
Wil je gaan daten of heb je een leuke date gevonden en overweeg je een keer af te spreken? Let dan op onderstaande punten:


Ga je voor het eerst daten en/of weet je nog niet in welke richting je wilt gaan zoeken dan is onze uitgebreide datingsite vergelijker een ideaal hulpmiddel voor jou.


Lees hier enkele reacties van daters die via loves & joy hun (nieuwe) geluk hebben gevonden.