voor romantisch, serieus en leuk maar ook ondeugend, spannend of erotisch datenloves & joy

www.lovesenjoy.nl  hét datingplatform en meer  

    

Onderstaand enkele reacties van daters die via loves & joy hun (nieuwe) geluk hebben gevonden.

Johan S. uit Assen

Na jaren alleen geweest te zijn maar eens de stoute schoen aangetrokken.  Aan het daten geslagen via Loves & Joy bij Seniorengeluk. Of het de nieuwe ware is zal de tijd uitwijzen maar op dit moment hebben wij het heerlijk samen.

Dorien van den B. uit Amstelveen

Als alleenstaande moeder met twee kleine kinderen valt het niet mee om aan de juiste contacten te komen.  In de kroeg kom je niet gauw met kleine kinderen. Via Alleenstaande-Mamas in contact gekomen met een leuke gescheiden boy die ook een klein kind heeft. Het klikt prima en ook de kinderen kunnen het goed met elkaar vinden.

Evelien C. uit Utrecht

Als student valt het niet mee om de eindjes aan elkaar te knopen. Was bij Loves & Joy aan het zoeken naar een leuke date tot dat ik op een site stuitte van sugar daddy’s.  Dat leek mij ineens de oplossing voor een wat betere financieële situatie. Ik een leuke bijverdienste met ook nog dagjes en avondjes uit en af en toe een leuk geschenk en “mijn” mannen voelen zich weer jong.

Henk Z. uit Eindhoven

De sleur zat er al een tijdje in. Door mijn contacten via Secondlove heb ik mijn huidige relatie weer een nieuwe boost kunnen gegeven.

Jolanda van A. uit Zwolle

Als alleenstaande hoger opgeleide lesbiënne kom je niet zo gauw aan een leuke afspraak. Via een van de datingsites van Loves & Joy diverse spontane contacten overgehouden waarvan ik er bij een de vlinders van in mijn buik voel.

Karel van S. uit Leiden

Als fanatiek hardloper (recreatief) kwam ik overal en nergens. Steeds sta je daar alleen tussen de grote meute. Via Runnersdate heb ik verspreid door het gehele land leuke hardloopmaatjes gevonden. Nu sta ik niet meer alleen aan de start maar heb ik gezellige aanspraak.

Wil jij ook jouw verhaal met anderen delen? mail dan naar eroticforyoumail@gmail.com